הסיפור שלנו מתחיל בשנת 1990, כעסק משפחתי, בבעלותם של האחים רוני ואיציק דגן.
במאפיה משפחתית בעיר האבות פתח תקווה, הוקמה לה מאפיה שחרטה על דגלה יצור מוצרי מאפה על בסיס של מרכיבים איכותיים וטבעיים, בעלי ערך תזונתי גבוה, המיועדים לשוחרי בריאות שאינם רוצים לוותר על טעם המוצרים.
מאפיית “דגן” מציעה עוגיות בריאות טעימות ומפנקות המזכירות את טעמן של העוגיות הביתיות וכל זאת עבור הקהל הרחב, כולל כל מי שמבקש לצרוך מאפים ללא תוספת סוכר או ללא מרכיבים מן החי.
העוגיות הטבעוניות של “דגן” הן באישור של אגודת וגאן פרינדלי וגם נושאות את סמל האגודה.
אחרי 30 שנות ניסיון באפייה בריאה, שירות אישי, הכרות עמוקה עם שוק הטבע ואוזן קשבת לכל לקוח – קבענו סטנדרטים חדשים בתחום הבריאות בשילוב של טעם נפלא.
שדרגנו את המתכונים, העשרנו את המוצרים בסיבים תזונתיים והחלפנו במרבית המוצרים את הממתיק המלאכותי.
הורדנו את רמות המתיקות והמלח כדי להתאים ככל שניתן לתקנות הבריאות החדשות. עם זאת, חשוב לזכור, שמוצרים שמכילים תמרים, העשירים בסוכר פרי, מוצגים ככאלו שמכילים סוכר בכמות גבוהה למרות שבפועל אין בהם כל תוספת של סוכר.
גם לילדים, אנו מציעים מוצרים טעימים עם רכיבים איכותיים במיוחד.
ניתן לרכוש את המוצרים שלנו באחת מרשתות/חנויות הטבע או במחלקות הבריאות ברשתות השיווק המובילות או כמובן לבצע רכישה באמצעות אתר זה.
שתהיה אכילה כיפית!
בברכה, צוות האופים של “דגן”.