אילו עוגיות נחשבות לעוגיות בריאות ? ומאילו מרכיבים עשויה עוגייה בריאה ?

המונח עוגיות בריאות הוא במחלוקת, למעשה אין הגדרה מדויקת מה הופך עוגייה להיות בריאה.
על מנת להגיע למרקם וטעם ערבים לחך הטועם יש צורך לעשות שימוש במרכיבים רבים, שלחלקם יש ערכים גבוהים בתחום הסוכר או השומן כדוגמת התמר שעשיר בסוכר או שמן הקוקוס שעתיר בשומן רווי.

ב”דגן” אנו עושים מאמץ כדי להגיע לרמת ה”בריאות” הגבוהה ביותר האפשרית, כאשר מרבית היצור מבוצע ידנית ללא שימוש במיכון תעשייתי.

בעוגיות של “דגן” אנו משתמשים בקמחים מסוג כוסמין / שיבולת שועל / שיפון, בשמני קוקוס או קנולה. ממתיקים בסוכר קנים / סיבים פרה ביוטיים / סטיבייה.

בחלק מהמאפים אנו מוסיפים טחינה / שקדים / אגוזים / אוכמניות / צימוקים / שוקולד צ’יפס / קצח / שומשום שתורמים גם הם לרמות השומן או הסוכר של המוצרים.

לסיכום, ב”דגן” אנו עושים את מירב המאמצים כדי שהעוגיות שלנו יהיו “עוגיות בריאות” ככל שניתן.

שיתוף מאמר זה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב delicious
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

לקוחות יקרים,
כעת ניתן לרכוש עוגיות דגן בחנות אונליין!

לקוחות רשומים נהנים מ - 5% הנחה על כל העוגיות באופן קבוע לרכישה באתר.

לקוחות רשומים נהנים מ – 5% הנחה נוספת באופן קבוע ו-5% הנחה להזמנה ראשונה!

המבצע מסתיים בעוד
ימים
שעות

התחדשנו באתר ואתם נהנים!

לקוחות רשומים מקבלים 5% הנחה עבור כל המוצרים באתר ועוד 5% להזמנה ראשונה!

דילוג לתוכן